Temel İlkeleri Yangın Çıkış Kapısı

Wiki Article

Panik bar sebebiyle dâhilerden dışarı çıkmak isteyenler yalnızca kapının eni boyunca uzanan bu kilidi aşağı yakınlarında iterek bapyı açabilirler. Bu sayede çok kolaylık ve hızlı bir şekilde ivedi çıkış yapılabilir.

Strüktürların yangınlardan korunması üzerine yönetmelik gereği 2 tip yangın merdiveninin binalmasına destur verilmektedir.

Eğer bir bapnın yangına dayanıklılık konusunda bir belgesi yoksa bu durumda bu baplar umumi olarak müstacel çıkış kapısı alegori bina makam aralarındaki merdiven intikallerinde kullanılmaktadır. Bu tip baplar görünüm olarak yangın kapısı ile aynı olsa da özellikleri umumi olarak farklıdır. Tercihe nazaran içörgüsı ve kullanılan sac sözınlığı standarttan daha rakik kullanılarak maliyet düşürülmekte ve yangın kapkaloriın yükselmekı daha buna rabıtalı olarak daha ucuz olmaktadır.

Yangın kabil ivedi durumlarda dâhilen hafif bir dokunuşla açılabilen Yangın Kapısı Kilidi düzgülü durumlarda bapnın açılmasını önleyici özellikte üretilmektedir. Yangın merdivenlerine ulaşıma mâni olmayan bu kilitler sadece yangının negatif etkilerini dâhileriye hapseder.

Meydana getirilen bir binanın özelliklerine ve kullanım amacına gereğince belli yapı denetleme şartlarını esenlaması gerekmektedir. Ülkemizde bu şartları çoklukla TSE kurumu belirlemektedir. Bir binada kullanılacak yangın baplarının (evgin çıkış baplarının) belirli durumlara gereğince TSE şartlarını sağlaması gerekmektedir.

Özel olarak yurtdışından ithal edilebileceği gibi; yurtiçinde bakım veren milel arası organizasyonlardan da yangın kapıları gerçekleştirme edilebilir.

Örneğin yangın merdivenleri koridorların ahir bulunan yangın çıkış kapılarıyla mürekkeptir ve koridor çıkışının yangın merdiveniyle birleşimi ıztırari bir beraberlik oluşturmaktadır. Yangın Yangın kapısı istanbul merdivenlerinin inşaı yasalarla zaruri kılınmış ve yangın merdiveni yönetmeliğine destelı bazı kurallarla kurulmaktadır.

Kanat nüshası veya kullanılması istenen menteşelerden kollara derece birinci sınıf bir malzeme ile strüktürlacak üretimlerde yangın bapsı pahaı belirlenebilmektedir.

Yangın kapıları elektrostatik türap boya ile boyanmaktadır ve talebe göre farklı renk seçenekleri sunulabilir. Kasa ve kanatlar olarak talep olması durumunda farklı nitelik kombinasyonlar uygulaması kuruluşlabilmektedir.

Montaj esnasında geçerli sıvı conta ile Alfa Door yangın kapıları zehirli gaz ve çeşitli kimyasal sızıntıları maksimum düzeyde engelleme özelliğine sahiptir.

Açıldıktan sonrasında kapanması da kendiliğinden olarak gerçeklehandan bu tür kapıların en makro kazanımı esrar sızdırmaması ve makul derecede ısıevet kadar dayanabilmesidir.

Yangın Kapısı Kolu aşağı haklı itilerek kapının kolay açılmasını sağlayan Panik Grup mimarisında kullanılır. Muhatara simultane ihtiyaç mahsus bu aparat bayağı fonksiyonel ve doğru dürüst olmalıdır.

Z tipi yangın merdiveni ismini kuruluşlış şeklinden kızılır. Z tipi yangın merdivenleri özellikleri;

üste geniş bayi ağına sahip firmamız montaj ve bakım sorunlemleri esnasında kullanıcılara sağlam suhulet katkısızlamaktadır. Bu durumda kanunlar esnasında kıymetli bir ölçüt olarak gösterilebilir.

Report this wiki page